Creeaza un avatar personalizatSouth Park Studio te poate ajuta sa faci un avatar personalizat si creativ,multimea de elemente variata din care poti ca sa i-ti alegi haine,obiecte,ect. 

Avatarul este una din cele mai inportante lucruri cand vine vorba de comunicare (Yahoo messenger,Facebook,Twitter,Mispace) aceasta pictograma te reprezinta pe tine atunci cand vorbesti cu prieteni tai,colegi si familia,etc. Cu alte cuvinte daca nu doresti sa folosesti  imaginea ta sau un simplu logo,si te intereseaza sa fii nou si cu un pas inaintea celorlalti, uite aici cateva metode ca sa iti faci si tu un avatar personalizat.

1.FaceYourManga 

-este creeat in limba italiana dar folorirea instrumentelor sale este foarte usoara si       practica. Aceasta va ajuta sa creati un avatar cu totul deosebit si reusit.
clik pe pagina

2.Shout Park 


-Acest editor te ajuta ca sa poti deveni unul din personajele Simpsons,pentru ca acest lucru ca sa fie posibil trebuie  sa incarci o imagine din pc si apoi aveti posibilitatea ca sa creati un design frumos si amuzant.
Atentie, pagina care vreti ca sa o accesati trebuie sa stiti ca traficul este foarte mare in unele din momentele zilei si trebuie doar sa daȚi "refres" sau sa incercati mai tarziu.

clik pe pagina de la sp-studio

Astept impresiile tale legate de aceasta postare !
Categorii: , ,

3 comentarii

  1. mersi mult pt sfaturi:)

  2. Buna verra,ma bucur ca acest articol a fost folositor pentru tine si te mai astept sa revii

  3. cu mare drag

Raspunde